SLOOPWERKEN BIJ RENOVATIE

Wij zijn vooral goed thuis in kleine sloopwerken met elektrische en/of lucht breekhamers, t.b.v het verwijderen van keukens, sanitair en tegels in renovatie werk en het verwijderen van de uitgezaagde betonresten uit een sparing.

Daar waar de strengste eisen worden gesteld m.b.t. sloopwerk op het gebied van stofarm, geluidarm, trillingarm, milieu en veiligheid is Loomans een gedegen professionele demontage- en demolitiepartner.

Een specialisme van Loomans is het werken in bewoonde en/of in gebruik zijnde gebouwen. Een juiste afstemming met gebruikers of bewoners is voor ons vanzelfsprekend. Onze bedrijfswagens hebben alle voorzieningen bij zich die nodig zijn voor het ‘aan de bron’ beheersen van verontreiniging: opvangbakken, water- en stofzuigers enzovoort en vanzelfsprekend hebben onze deskundige medewerkers de dienstbare instelling die hiervoor nodig is.

Indien gewenst kunnen wij voor u stof- en/of geluidsisolerende wanden en/of schermen aanbrengen om de overlast tot een minimum te beperken. Wij kunnen ook zorg dragen voor de afvoer met containers, zodat u als klant hier geen omkijken meer naar heeft.

Verder kunnen wij ook zorgen voor het onderstempelen, uitnemen en afvoeren van grote sparingen, zodat u alles in één hand kunt houden.

Toepassingen van sloopwerkzaamheden: 

• mutatiewerk
• renovatiewerk

• verwijderen van sanitair- en keukens
• koppen snellen (inkorten van heipalen)
• verwijderen van gerealiseerde sparingen

loomans-slopen-09

CERTIFICERING NCK-VCA1*
NCK-VCA1-e1400493497525
Call Now Button